За нас

Ефективни Софтуерни Системи ЕООД работи в тясно сътрудничество с партньорите си за предоставяне на цялостни решения по управление на бизнес процеси, автоматизация на дейности изпълнявани от хора и интеграция на приложения. Ние разширяваме партньорството си с компании, които притежават инновативни и напредничави познания от допълващи области на нашия бизнес, с цел да разширим пазарите, каналите на достъп и възможностите за правене на бизнес. Нашите партньори са неразделна част от нашия подход за предоставяне на стратегическа бизнес стойност за клиентите ни.

Read more...

  • "С годините човек помъдрява" - ръководният екип на компанията притежава повече от 18 години опит в разработването и внедряването на информационни системи от различен характер в множество индустрии. Човек натрупва практики, знания  и придобива интуиция, която трудно може да бъде преподадена в университет.

    Read more...

Клиентите, които обслужваме са от различни индустрии и райони на света, със специфични култури, бизнес и ИТ познание.

Read more...

Това, което ни отличава от всички останали компании е комбинацията от знания и опит както по отношение на методиките, които помагат на бизнеса бързо да се променя и успешно да се конкурира, така и на ИТ технологиите, които предоставят средствата това да бъде реализирано.

Read more...

Ефективни Софтуерни Системи ООД (ЕСС) е създадена през 2001 г. от екип от софтуерни специалисти с богат опит в разработката на сложни софтуерни системи за нуждите на телекомуникационния пазар.  

Read more...